Fer receptes també es una manera de usar les mates durant les festes, ja que les mesures dels ingredients, els temps que necesiten els ingredients per fer-se correctament i la quantitat de aliment necessari són mates.
Com a segona part de el recull d'especial Nadal del blog, us volem proposar un altre repte. Si no sabeu què fer i voleu sorprendre els vostres amics i familiars amb un plat original i diferent, us proposem que feu aquestes postres.
És una recepta molt fàcil i podeu fer-la durant les festes un cap de setmana!
A continuació us deixem la recepta! Esperem que us agradi!!
Ingredients
Per a 20 estrelles (7cm de diàmetre cada una) necesitarem:
- 250 g de xocolata fondant, cobertura
- 4 ous
- 180 g de farina
- 180 g de mantega
- 180 g de sucre
- 15 g de llevat Royal
- 400 g de xocolata fondant, cobertura
- 100 g de sucre glacé
- 50 g de cacau en pols
- 50 g de coco ratllat
- 150 ml d'aigua
Elaboració
Desfeu la xocolata al bany maria. Afegiu-hi la mantega i remeneu-ho bé.
En un bol, treballeu el sucre amb els rovells d’ou. Ha de quedar molt ben barrejat.
Poseu la pasta en motlles untats amb mantega i farina. Coeu les estrelles al forn mitjà uns 30 minuts (per saber si estan cuites, punxeu-les amb un escuradents. Si surt sec, ja les podeu treure).
Per fer la cobertura: Desfeu la xocolata fondant al bany maria. Un cop desfeta, afegiu-hi l’aigua i remeneu-ho bé.
Cobriu les estrelles amb la xocolata i deixeu-les refredar. Deixeu algunes estrelles només amb la cobertura de xocolata, altres amb cacau en pols espolsat per sobre, i altres amb coco ratllat
Carla Gómez
1 comentario:
buaa deliusissim
Publicar un comentario