domingo, 5 de junio de 2016

GOOGLE CLASSROOM



Avui des de el bloc, us parlarem de l'útilma eina que ha desenvolupat
Google per l'àmbit de l'educació: Google Classroom.
Google Classroom és una plataforma virtual per a professors i alumnes.

Però realment què és Classroom?
Dons bé és una eina per controlar les tasques de classe. Crear classes virtuals, assignar tasques, enviar comentaris i consultar informació tot en un sol lloc. A l'instant, sense papers i d'una manera fàcil.

Classroom està disenyat especialment per professors i alumnes, però esta disponible per a qualsevol persona que disposi de Google Apps for Education, un paquet d'eines gratuit desenvolupat per Google que inclou Gmail, Documents de Google i Drive.


FUNCIONAMENT

  • Configuració fàcil
Els professors poden afegir els alumnes directament o compartir un codi per tal de que s'hi afegeixin ells mateixos. Es configura en tant sols uns minuts.

  • Ajuda a aprofitar el temps
Amb un fluxe de treball senzill i sense necessitat de documents en apper, els professors poden crear, revisar i puntuar les tasques realitzades amb rapidesa i des de un únic lloc.

  • Millora l'organització
Els alumnes poden veure totes les tasques a realitzar en una pàgina específica i de manera clara i entenedora.
A més a més tots els materials s'arxiven automàticament a carpetes de Google Drive.

  • Millora la comunicació
Classroom permet als professors enviar notificacions i iniciar debats inmeditament. Els alumnes poden compartir recursos amb els seus companys o respondre el fluxe de activitats.

  • Gratis i segur
Igual que els demès serveis de Google Apps for Education, Classroom no conté anuncis, no utilitza mai el teu contingut ni les dades dels alumnes amb finalitats publicitàries i s'ofereix de forma gratuita als centres educatius.


A continuació us deixem un vídeo que va llençar Google uns mesos desprès de que Classroom sortis al mercat. En aques vídeo podem veure explicades algunes funcions que té aquesta nova eina i l'experiencia dels alumnes que ja l'han provat.
També us deixem el link per si no el poguessiu veure.




Des de el bloc, volem felicitar a Google per haver desenvolupat aquesta eina de treball, que segur que és i serà molt útil a les escoles d'arreu del món. 
A més a més us deixem a continuació un link on explica més detalladament què és Classroom i per a què serveix. 

Esperem que aquest post pugui ajudar a conèixer més aquesta eina, ja que és molt útil i pot servir de molt a les escoles!


Carla Gómez

No hay comentarios: